SIRikt 2015

27. – 29. 5. 2015

SIRikt 2015 - 27. – 29. 5. 2015

KAUCH

 

 

 

Kauch je plod več kot 25 let izkušenj in tradicije. Vse skupaj se je začelo, ko z očetom po prvih  letih sodelovanja nisva našla skupne vizije. S sporazumnim razhodom mi je prepustil dva delavca, da sem lahko začel uresničevati svojo vizijo. Edinstven pristop do uporabe kavča in ideje, ki se razvijejo v vsakodnevnem življenju, so naše vodilo. Zato vaš Kauch ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Kauch - tradition

 

Znanje oblazinjanja sedežnih garnitur ima svoje korenine v skromnih začetkih tapiciranja notranjosti avtomobilov. Od takrat pa do danes, se je uresničilo mnogo idej in še vedno sledimo svojim sanjam. Kvaliteto končnega produkta zaokrožajo materiali, ki jih skrbno izbiramo ter ročno delo, ki je naša posebnost. Vsak korak v proizvodnji produktov pod imenom KAUCH, je premišljen in se nenehno poigrava z igrivimi zamislimi in kreativnimi rešitvami. Naša tradicija se pravzaprav nikoli ne konča, saj si vsak dan postavimo vprašanje, kaj lahko storimo boljše.

kauch - design

 

Tri osnovne linije prestavljajo naš dizajn. Urban sledi eleganci s svojimi linijami in mehkobo, Modular se poigrava z detajli in izčiščenostjo, Organic pa v vaš prostor prinaša naravo. Ob oblikovanju sedežnih garnitur imamo vedno v mislih končnega uporabnika, njegove želje in potrebe, zato pravimo: »Zaupajte nam, kakšna sedežna garnitura vam je všeč in zaupali vam bomo, kdo ste.«