SIRikt 2015

27. – 29. 5. 2015

SIRikt 2015 - 27. – 29. 5. 2015

Vsak je podjeten…

Predstavitev nam bo ponudila ključna orodja in okvirje za vse, ki bi radi izgradili in omogočili ‘zagonsko’ (‘start up’) kulturo v šoli, inštitutu ali organizaciji. Prikazani bodo temeljni principi t.im. vitkega razvoja, ki so temelj uspeha majhnih inovativnih skupina od Silicijeve doline pa vse do lokalnih skupnosti v Afriki. Če majhne, samoorganizirajoče se skupine delujejo avtonomno in pri tem delijo principe ter kriterije uspeha, t.j. če merijo, kako sodelujejo in kakšni so njihovi dosežki, so lahko resnično uspešne in opolnomočijo ljudi, ne glede na cilj, ki ga poizkušajo doseči.

 

Dominic GravesonDominic Graveson je neodvisni svetovalec na področju digitalne preobrazbe in e-učenja. Izzivalen in pozitivno ‘moteč’, z izkušnjami na različnih področjih poslovanja in delovanja, vključno z javnim sektorjem, izobraževanjem, mediji, finančnim sektorjem, radiem in televizijo, založništvom, tehnologijo in terciarnim sektorjem. Izkušen je tako na področju teorije upravljanja ter dnevnih digitalnih sprememb v podjetjih, razvoju in masovnem zagotavljanju storitev in vsebin.

Njegova zadnja pomembna funkcija je bila vodja razvoja na področju učenja, medijev in sodelovanja na univerzi The Open University v Veliki Britaniji, kjer je vodil veliko skupino razvojnikov, ki so razvijali in vzdrževali platforme za učenje.

Kategorija: Petek, Program